خبرگزاریها، پایگاههای خبری و نشریات متعدد عرب زبان، خبر سفر وزیر خارجه عربستان به تهران و دیدارش با مقامات ایرانی را بازتاب دادند و آن را رخدادی مهم در سطح منطقه و جهان برشمردند.
پایگاه اینترنتی النشره لبنان ضمن درج خبر سفر بن فرحان به تهران نوشت: رئیسی از ازسرگیری روابط میان ایران و عربستان استقبال کرد و گفت دشمنان مسلمانان مخالف توسعه همکاری بین این دو کشور هستند.
پایگاه اینترنتی سی ان ان عربی نیز بعد از انعکاس خبر به نقل از علیرضا عنایتی معاون وزیر خارجه ایران نوشت: سفر وزیر خارجه عربستان به تهران حلقهای دیگر از موفقیت سیاست دولت ایران مبنی بر حسن همجواری است.
پایگاه اینترنتی روسیا الیوم و اسپوتنیک روسیه نیز این خبر را منتشر کردند و اسپوتنیک ذیل خبر نوشت: ایران و عربستان ماه مارس گذشته برای از سرگیری روابط میان دو قدرت منطقه که سال ۲۰۱۶ قطع شده بود توافق کردند.
پایگاه اینترنتی عربی پست نیز نوشت بعد از سفر بن فرحان به تهران ابراهیم رئیسی نیز به زودی به ریاض سفر خواهد کرد.
پایگاه اینترنتی خبرگزاری تی آرتی ترکیه علاوه بر نشر این خبر نوشت: ایران ششم ژوئن سفارتخانه خود در ریاض را افتتاح کرد و علی رضا عنایتی معاون وزیر خارجه ایران از آن زمان به عنوان سفیر ایران در ریاض مشغول به کار است و دیپلماتهای سعودی نیز تا زمان بازسازی ساختمان سفارت خانه در هتلی در تهران حضور خواهند داشت.
پایگاه اینترنتی روزنامههای سبق و الریاض چاپ عربستان نیز نوشتند در دیدار دو طرف راههای تقویت روابط دوجانبه در زمینههای مختلف بررسی شد.
پایگاه اینترنتی روزنامه عکاظ یکی دیگر از روزنامههای چاپ عربستان نوشت سفارت عربستان در تهران بعد از عید قربان آماده بهره برداری خواهد بود. این روزنامه به نقل از فیصل بن فرحان نوشت: مذاکرات با ایران مثبت و شفاف بود. او همچنین بر لزوم احترام متقابل و عدم دخالت در امور داخلی تاکید کرد.
پایگاه اینترنتی رووداونت نیز نوشت وزیر خارجه عربستان از افتتاح سفارتخانه این کشور در تهران در آینده نزدیک خبر داد.
پایگاه اینترنتی دویچه وله نیز در این زمینه نوشت: ایران و عربستان بعد از چند سال دشمنی ماه مارس گذشته به اختلافات خود با میانجیگری چین پایان دادند. ایران در برهه اخیر تلاش کرده است روابط خود با کشورهای حوزه خلیج فارس را بهبود دهد و همگرایی ایران و عربستان باعث میشود تلاش رژیم اسرائیل برای منزوی کردن ایران تا حد زیادی خنثی شود.
پایگاههای اینترنتی الحدث و العربیه نت نیز نوشتند ایران از ملک سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان برای سفر به ایران دعوت کرده است و رئیسی نیز برای سفر به ریاض دعوت شده است.
پایگاه اینترنتی روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن نیز در خبری با عنوان «مذاکرات مثبت و شفاف ایران و عربستان» به انعکاس خبر سفر بن فرحان و گفت وگوی او با مقامات ایرانی پرداخت.
پایگاه اینترنتی خبرگزاری فرانس ۲۴ نیز نوشت وزیرخارجه سعودی در سفر به تهران تقویت امنیت در خلیج فارس را در چارچوب همگرایی با ایران خواستار شد. این پایگاه افزود: بعد از آشتی ایران و عربستان رشته تغییراتی در خاورمیانه رخ داد از جمله این که عربستان روابط خود با سوریه را از سر گرفت و این کشور هم فعالیت و جایگاه کامل خود در اتحادیه عرب را بازیافت.
یورونیوز عربی هم ضمن انعکاس خبر سفر بن فرحان به تهران نوشت: بعد از قطع رابطه هفت ساله از سال ۲۰۱۶ و بعد از حمله تظاهرکنندگان در پی اعدام شیخ نمر النمر توسط دولت ریاض، دو طرف روابط خود را با وساطت چین از سرگرفتند و دهم مارس گذشته توافق آشتی امضا کردند و در پی آن عربستان روابط خود را با سوریه، متحد تهران از سر گرفت و تلاشهای خود را برای برقراری صلح در یمن افزایش داد این در حالی است که ریاض سالهاست ائتلافی نظامی ضد جنبش انصار الله مورد حمایت ایران را رهبری میکند.