حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در اجتماع بزرگ دختران دانشجوی دانشگاههای علوم پزشکی که شب گذشته در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد با اشاره به فضیلت های دختر بودن در روایات اظهار کرد: رسول خدا در میان اصحاب خود فرمودند هرکس سه دختر را بزرگ کند خداوند بهشت را بر او واجب خواهد کرد، یکی از اصحاب گفت اگر دو دختر باشد چه؟ رسول خدا فرمودند خدا بهشت را بر او هم واجب خواهد کرد و فرد دیگری پرسید اگر یک دختر داشته باشد چه؟ پیامبر(ص) فرمودند خدا او را هم به بهشت خواهد برد.
وی با بیان اینکه در روایت آمده است که هر کسی دختر خود را با هدیه ای خوشحال کند خدا روز قیامت او را خوشحال خواهد کرد، افزود: پدر اگر میوه یا هدایایی را به خانه آورد اول باید به دختر خود بدهد و بعد به پسر بدهد و در روایت آمده است که اگر خدا به فردی پسر بدهد مانند بقیه نعمت ها باید حساب پس دهد ولی اگر دختر بدهد به عنوان حسنه محسوب می شود و برای او ثواب و پاداش می نویسد.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه اگر کسی فرزند اولش دختر باشد به شدت تحت تأثیر برکات الهی قرار خواهد گرفت، گفت: در روایتی زیبا فرموده اند دختر موجب نشاط و زیبایی خانواده است و در این روایت به قدری از فضایل دختر داشتن گفته است که گویی اگر خانه ای دختر نداشته باشد زیبایی ندارد.
وی با اشاره به داستان حضرت مریم در قرآن کریم که مادرش قبل از تولد او را وقف خدمت به خانه خدا کرد، گفت: وقتی بچه به دنیا آمد دید دختر است؛ بنابراین رو به خدا کرد و گفت خدایا این فرزند دختر است و دختر مانند پسر نیست ولی خدا کاری کرد تا ریشه این تفکر را بسوزاند و آن دختر حضرت مریم شد که در معبد خدمت کرد و خداوند فرزندی به او داد که بیش از ۲ هزار سال است که میلیاردها انسان مرید این دختر و فرزند او هستند.
پناهیان با بیان اینکه چون کسی کفو حضرت مریم نبود ایشان ازدواج نکردند، افزود: خداوند در قرآن کریم وقتی می خواهد مادری را مثال بزند که با دعای او فرزندش به درجات عالی رسید مادری را مثال می زند که فرزندش دختر بود.
وی با بیان اینکه نسبت به بانوی کرامت هم تحلیل اهل معرفت این است که کسی در شأن ایشان نبود که ازدواج نکردند، افزود: حضرت فاطمه معصومه(س) به این خاطر مورد احترام علمای بزرگ هستند که یک نابغه عالمه فاضله است و در نه سالگی سؤالات فقهی افرادی که به پدر ایشان مراجعه می کردند را جواب می دادند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه برخی می گویند اسلام با درس خواندن و علم آموزی دختران موافق نیست، ابراز کرد: اولین ویژگی که از حضرت نقل می شود عالم بودن ایشان است و این نشان دهنده موازین دینی ما است و در چنین جامعه ای که حضرت معصومه(س) را دارد دخترانش باید اهل دانش باشند.
وی افزود: دختران باید انتظارشان را از خودشان بالا ببرند زیرا الگویی مانند حضرت معصومه(س) را دارند و کسی که این بانوی با فضیلت را الگوی خود قرار دهد الگوی او زنان ضعیف و مستضعف غربی نخواهند شد.
پناهیان با بیان اینکه گذشته ایران از آن زنان بوده، اکنون ایران هم از آن زنان است و آینده ایران هم از آن زنان خواهد بود، گفت: همین ویژگی است که دمار از روزگار آمریکا در آورده است؛ همه رزمندگان سلحشور ایران مدیون مادرانشان هستند و کل انقلاب اسلامی مدیون زنان است.
وی با بیان این که فرهنگ غرب می خواهد امتیازات زنان ما را از آنها بگیرد و وقتی زنان جامعه را ضعیف کنند تمام جامعه برده خواهند شد، افزود: وقتی بتوانند زنان جامعه را ترسو و درگیر با رقابت های اضافی و به دنبال جلب نظر مردان به بار آورند این جامعه مردانش هم ضعیف می شوند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه رابطه بین زن و مرد حساس است و حجاب جلوه مدیریت رابطه میان زن و مرد است، خاطرنشان کرد: حجاب مظهر قدرت زن است زیرا در این رابطه مردان نمی توانند خودشان، چشمشان و احساسشان را مدیریت کنند و از طرف دیگر حجاب مظهر مهربانی زن است زیرا وقتی زن حجاب دارد با همجنسهای خود مهربانانه رفتار می کند با آنها رقابت نمی کند.